31 October 2011

TERIMA KASIH!!


Firstly..
Terima Kasih bagi aku peluang menapak di sini.
Terima Kasih juga sebab bagi aku peluang merasai hidup sebagai seorang yang bekerjaya..
dan
Terima Kasih juga atas tunjuk ajar selama ni..

Kerana...
Disinilah aku belajar cara melayan karenah manusia 
dan 
Disini jugaklah aku dapat berjumpa teman baru.

Banyak pengalaman manis yang aku dapat selama ada kat sini..
Terima Kasih sekali lagi sebab bagi segala yang tak pernah aku rasa sebelum nie..

TERIMA KASIH K-CITY FAMILY KARAOKE

SELAMAT TINGGAL....


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

26 October 2011

WE ALL REDZ

Dah 3 hari belalu.
Tapi masih ada lagi orang bercakap mengenainya..

PASAL APA ??

Alaa..
Pasal Manchester United kalah dengan Manchester City.
Baru kena belasah 1-6 dah ramai kutuk.
Padahal korang punya team pun belum pegang satu trofi sejak beberapa taun nie..
ARSENAL, CHELSEA, LIVERPOOL, CITY ada korang tengok pegang trofi..

Takdekan..
So duduk diam dan tengok sampai habis musim ni
Club mana layak pegang EPL TROFI.
Orait..

Aku sempat copy paste manusia yang suka drop aku pasal Match haritue







Tak lupa juga yang still support United walaupun tewas teruk..







I BELIEVE UNITED WILL WIN AGAIN..



TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

17 October 2011

MEDIA-CRAZIE LAST PROJECT

video

" PROJECT ONE MALAYSIA"

Nampak macam gempakkan!! Sebenarnya TAKPUN. Nilah hasil keje seorang "Student" kalau buat keje last minutes . Project last ni-pun membe aku yang buat tu pasal nampak kabut semacam je. But aku still nak ucapkan terima kasih kat Teamate aku ZAIDIE dan AMER sebab kita berjaya buat habis baik time presentation tu tapi malang tetap terus berlaku bila haritu group aku pulak jadi mangsa pertama dalam undian "WHO FIRST". Kalau nak tau dari 7 group yang bertanding, group aku yang first sekali kena present. So korang bayangkanlah?? Dengan terkejutnya, Tak standby lagi, terus naik stage pastu present, padahal dalam otak KOSONG ni. Hasilnya. korang tengok sendirilah video ni. Mesti akan nampak situasi Kelam-kabut tue beserta kegugupan aku yang terlampau ketara gila jelasnya. So moral of story.....


*JANGAN BUAT KEJE LAST MINUTES PADAHNYA PIKIR SENDIRI LA..!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

09 October 2011

9.10.11

wahhh~~~
Unik betul tarikh harini..
Mana taknya.
Buka je fesbuk ramai sibuk sembang pasal tarikh ni..
Alamatnya ramailah lepas ni buat RELATIONSHIP" kan..hahaha!!!APTB

Actually aku bukan nak story pasal tu tapi nak berkongsi apa yang jadi kat aku tadi..
Okeylah!! Aku story sikitla apa jadi kat aku harini.
Sebenarnya tadi aku hampir-HAMPIR nak bergaduh beb!!

SEBAB APA???

Sebabnya aku tak boleh nak ikut arahan SUPERVISOR!!!
Mesti korang fikir,

MEMANG SALAH KAU PUN, SAPA SURUH KAU TAK IKUT ARAHAN!!

MAAF ANDA SILAP!!
 
Aku boleh ikut arahan orang sebenarnya tapi kadangkala orang cuba nak gunakan aku. Contohnya macam supervisor tak guna aku ni. Mentang-mentang aku diam. Dia ingat boleh nak GAME aku. Sorry la brader. Ini APIZ tau. Kau pun Supervisor percubaan jela. Gaji pun sama. Jangan nak gila kuasa laa... Dalam memang lu BESAR. LUAR lu kecik jugak maa. Tapi serious aku cakap, sikit lagi tadi aku nak bertumbuk dengan Supervisor aku ni. Tapi disebabkan aku ni masih waras. So aku mengalahlah. Kalo tak dah lama aku dengan dia terbaring kat hospital sekarang ni beb. Takpun dekat balai. Harini pulak aku kena mengadap manager, bincang pasal benda ni. Menyusahkan betul..Dah kena datang awal keje..


APTB


P/S : LU DENGAR BAIK-BAIK WAHAI ANJING. NI APIZ TAU. AKU AKAN PASTIKAN KAU KELUAR DARI SITU  MACAM ANJING JUGAK AW!!! LU TUNGGU JE!!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER