29 August 2011

MANYAK SYOK!!!

Harini HAPPENING gile weyh tempat aku keje..
Mana taknya..
Bos aku payung "MINUM" sekali Extra Karaoke 3 jam.
Mentang bos tauke Karaoke kan..HAHA!!!
Kobarnya nak appreciate budak melayu sempena raya esok.
So apalagi kitaorang celebrate dari 3 - 5 am.
Dan yang paling best bila malam tadi...

"MANCHESTER UNITED MENANG BESAR



TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

21 August 2011

DP SEMPENA RAYA



Sempena Raya yang bakal menjelang ni.
Aku dengan baik hati dan rajinnya.
Mencipta 3 DP Facebook ni khas buat korang.
So korang nilailah sendiri ok!!

p/s : Disebabkan pelita tu terlampau menarik so aku letakkan dalam DP ni.
SEKIAN TERIMA KASIH!!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

LAST MEMORY WITH U'ALL

video


video

Bersama :
 Anwar, Zaidi, Zahid dan Amer and APZ


Actually
Video ni dirakam ketika last semester kitaorang at Banting.
Lagipun time ni ada orang OFFER nk belanja Karok-kan.
So apa lagi kitaorng nyanyi sampai lebam la..HAHA!!
Apapun ini je memori yang sempat aku rakamkan dengan korang.
Yang lain sumenya tersimpan dalam ingatan aku selamanya!!

RINDU SAMA STM4A!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

16 August 2011

CONTEST OH MEDIA!!


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Sebenarnya design ni aku buat sebab contest OH Media tadi.
Jadi hasilnya seperti yang dapat korang lihat tulah.
Amacam, OK TAK??
So benda nipun aku dh hantar.
 Kita tengok jela nanti.



TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

15 August 2011

LOVE DRAMA


WINTER SONATA


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Inilah drama paling popular satu masa dulu kat Malaysia ni. Actually aku baru je habis tengok drama ni tadi. Sangat la menyentuh perasaan. Tak berhenti aku menangis.HUAHUA!! Apapun drama ni memang best.
RUGI!! kalau tak tengok..^^


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

11 August 2011

GADGET PILIHAN APIZ


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Macam kita semua taw ramai remaja zaman sekarang gemar mengumpul gadget, termasuk jugak aku. Sebenarnya best kumpul benda-benda macamnie sekurangnya dapat jugak hilangkan rasa bosan kita, tambah dalam bulan puasa ni-kan. So kepada sapa2 yang ingat aku nak menunjuk-nunjuk benda ni, korang ternyata silap. Tak terniat langsung aku nak show-off. Aku memang suka kumpul gadget so tak boleh nak buat apa-la kan. Sebab benda ni jugakla hari-hari aku sentiasa lengkap. So Jom kenali 10 :

 "GADGET PILIHAN APZROSLY"

  1. Sony Ericsson w995
  2. Acer Aspire 4736z
  3. HardDisk Seagate 32 GB
  4. PSP
  5. Headphone Lifetec
  6. Camera Nikon
  7. Sonic Gear Speaker Evo-Platinum 3
  8. i-pod 
  9. Rayban Wayfarer
  10. HP Mouse

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

10 August 2011

PENYAKIT OH PENYAKIT

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Tadi aku pegi klinik. Sebab telinga kiri aku rasa berdenyut-denyut. Mula-mula aku ingat bengkak biasa. So time buat check-up tadi, Doc. cakap telinga aku kena jangkitan kuman then dia kata kalau still sakit kena transfer hospital la. Kalau dibiarkan alamatnya boleh "PEKAK".  Aku tak nak la time remaja macam ni dah pekak-kan. Orang kata "TAK KACHAK" la. "Muda-muda dah pekak", malu weyh..HAHA!!


Actually benda ni dah lama jadi. Lebih kurang 3 minggu lalu. Disebabkan benda ni jugak aku kerap pergi klinik dapatkan rawatan susulan. Takut makin teruk jadinya nanti, susah pulakkan. Kesian kat mak ayah aku nak jaga aku time sakit nantikan. Cuma aku harap penyakit aku sempat pulih sebelum aku start keje la, takut nanti kacau plak-kan!!!LAGILAH SUSAH!!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

03 August 2011

KECEWA


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Penantian selama ini akhirnya terjawab.
Result semester 4 aku kuar semalam.
so apa boleh aku cakap.
"KECEWA".


Keputusan kali ni lebih teruk dari sem sebelum ni.
Paling aku kecewa bila subjek feveret aku xdapat score.
Apa boleh buat??
Hanya mampu berdoa agar aku dapat sambung belajar lagi.

Mcmana sekalipun aku still boleh terima benda ni.
Mungkin bukan rezeki aku kot.
Apapun terima kasih pada semua lecture IT KKKL sebab ajar aku sepanjang 2 taun.
Tanpa mereka siapa la aku sekarangkan.

SEKIAN...


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER