17 October 2011

MEDIA-CRAZIE LAST PROJECT

video

" PROJECT ONE MALAYSIA"

Nampak macam gempakkan!! Sebenarnya TAKPUN. Nilah hasil keje seorang "Student" kalau buat keje last minutes . Project last ni-pun membe aku yang buat tu pasal nampak kabut semacam je. But aku still nak ucapkan terima kasih kat Teamate aku ZAIDIE dan AMER sebab kita berjaya buat habis baik time presentation tu tapi malang tetap terus berlaku bila haritu group aku pulak jadi mangsa pertama dalam undian "WHO FIRST". Kalau nak tau dari 7 group yang bertanding, group aku yang first sekali kena present. So korang bayangkanlah?? Dengan terkejutnya, Tak standby lagi, terus naik stage pastu present, padahal dalam otak KOSONG ni. Hasilnya. korang tengok sendirilah video ni. Mesti akan nampak situasi Kelam-kabut tue beserta kegugupan aku yang terlampau ketara gila jelasnya. So moral of story.....


*JANGAN BUAT KEJE LAST MINUTES PADAHNYA PIKIR SENDIRI LA..!!


TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER