16 June 2011

FIRST DAY!!!

Assalamualaikum

Sebenarnya aku xtw nk story dari mana coz hari ni 1st time kot aku blaja buat Blog.
 Aku punya blog simple je xmcm korang smua mcm2 design + gadget korang tauk nk bagi style an.


Mula2 tu adala terasa malas nk buat blog ni tapi disebabkan bosan  an dh xtw nk buat apa cuti2 mcm ni so tiba2 tangan gatal lak nk buat blog. Susah jugak la mula2 tu disebabkan banyak setting + coding kna buat
tapi
apa bole buat dh teringin sangat an nk ada blog sendiri so aku pon main taram jela.


So arini mmg puas gila coz seharian aku mengadap laptop aku semata2 nk buat blog ni.
Aku rsa ini je kot yg dapat aku kongsi dgn korang semua..1st day an so xbanyak la sgt aku nk story2..^_^



TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER