21 June 2011

SUPRISE

ASSALAMUALAIKUM..


Tadi tengah aku kushuk layan twitter. 
Tiba-tiba dapat pulak Call dari membe Kolej aku an.
Terkejut jugak aku time tue. 
Tak penah pulak budak ni Call aku an so aku angkat la, 
sembang punya sembang baru aku taw dia dapat free call coz harini besday dia rupanya.

 Bukan main seronok kami bersembang sampai panas telinga aku.HAHAHA!!
Apa boleh buat kami ni dah macam adik-bradik time at Kolej dulu. 
So apapun seronok dapat bercakap dengan ko wahai kawanku MUHD SHAZMEER ADHA.
Ko memang suke bagi kejutan at aku.
DAMNN. HAHA

P/S : KO BERNASIB BAIK COZ AKU XSEMPAT NK BAGI KO TELOR FRESH!!!hahaha



TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER