07 November 2011

KISAH BULAN 11

Assalamualaikum..
Lama rasanya aku tak bagi salamkan.
HAHAHA!!!

Okey kita story pasal post kali nie!!
Post ni about apa yang jadi kat aku dalam bulan nie!!!

PERTAMA
Aku berenti keje kat K-city. Gara-gara sikap manager dengan Asistant Manager yang macam HARAM . Habis budak-budak melayu ni kena tindas. Meh aku story sikit sikap diorang nie. Tengah semua staff sibuk bekerja, manager aku sibuk main fesbuk takpun main game. Bila ada masalah pulak, sibuk lari. Langsung taknak jumpa customer. Last-last waiter yang kena maki. Bila dia mabuk habis semua staff dia salahkan, padahal masalah tu kecik je. Sama je dengan Assistant Manager dia. Langsung takde guna. Asyik mengatal dengan staff pompuan. Kalau ada masalah kau lari masuk office. Layak ke kau jadi AM kalau dah macam tu perangai kau. Selalu sangat lari dari tanggungjawab. Korang nilailah sendiri. LAYAK KE?? Itu pasallah aku amik keputusan berenti, bukan disebabkan tugas aku sebagai waiter tapi disebabkan pihak pengurusan yang berat sebelah dalam menguruskan masalah staff.

KEDUA
Minggu lepas aku keje kedai computer.
Tapi sayangnya tak betahan lama.
Sehari je aku pegi.
(ada sebab)

- apzxanvier -

TERIMA KASIH SUDI MEMBACA CORETAN APZXANVIER

CORETAN DIATAS HAKMILIK APZXANVIER